istock-182174637

Bestill nå!

Yogaretreat på paradisøya Sri Lanka

istock-518459922
sri lanka
img 5550
bkqs313y806
hotel sigiriya - evening view
istock-850889432
istock-157682735
 Hva er vel bedre enn å tilbringe høsten på en strand på Sri Lanka? Her har du muligheten til å nyte effekten av skikkelig yoga, meditasjon, sunn og eksotisk mat, sol, sjø, svømming, historie og kultur – alt på en reise som vil gi minner for livet.


Vi er svært glade for å kunne tilby vår første årlige yogaferie på paradisøya Sri Lanka. Reisen arrangeres i november 2018. Denne turen inkluderer to daglige yogatimer, men vi skal også utforske noen av de mest autentiske og spennende delene av øya sammen med Silver Tree sin reiseekspert. Slapp av etter en herlig økt med yoga enten om morgenen, eller ro ned med solnedgangen etter kveldens trening. 

Samtidig skal vi oppdage det tradisjonelle Sri Lanka gjennom daglige utflukter. Her blir det alt fra deilige bading i Det indiske hav til turer til templer og hellige steder, men også landsbybesøk og opplevelser i naturskjønne områder med både dyreliv og fugler i fokus. I tillegg får deltagerne nyte godt av Sri Lankas spennende gastronomi, lære mer om øyas historie og oppleve den rike kulturarven.

Under oppholdet blir det daglige yogaøkter på 1:15 minutter, samt en kortere økt med 30-45 minutters meditasjon eller pusteøvelser (Pranayama). En økt om morgenen og en om kvelden, noe som blir tilpasset programmet for øvrig.
 
Som en del av Hatha and Anusara Yoga system ® vil det ukentlige programmet inkludere alle gruppene innenfor posisjoner (Asanas), justering/teknikk, energisk og gjenoppbyggende yoga og Flytt-power. Øktene vil passe for all nivå, og selv om det er anbefalt å delta på alt er treningen frivillig. Det er lov å ta seg en pause.

Om instruktøren:
Melissa Bernald Laufer er Silver Tree sin samarbeidspartner innenfor velvære. Hun er en lidenskapelig yogainstruktør med over 10 års erfaring. Melissa har vært opptatt av hvordan yoga gir en følelse av velvære og positive endringer til våre liv helt siden hun var barn. Etter å ha startet med meditasjonskurs i 2000, fullførte hun Hatha and Anusara ® Yoga Teachers Training (RYS 200 Yoga Alliance) i 2008, i Athen, Hellas. Siden den gang har hun kurset mange ulike grupper i både Spania og Norge, hvor hun er bosatt. Melissa er også Reiki Usui-terapist og en ekspert i Transpersonal Psychology (Escuela de Desarrollo Transpersonal-Madrid, Spania). Melissas yogaferier byr på en kombinasjon av fysisk yogatrening, avslapning, meditasjon og introspeksjon. Men hun fokuserer også på kultur og historie, rekreasjon – og selvsagt glede og nytelse på det som blir en strålende ferie!

Denne reisen er derfor en fantastisk mulighet til å lære mer om yoga, dra nytte av øvelsenes helsefremmende effekt og samtidig oppdage det herlige reisemålet Sri Lanka.


Overnatting:
Vi har valgt to ulike reisemål for våre hotell. Den første er i Sigiriya i hjertet av det kulturelle triangelet. Her er vi omringet av arkeologiske attraksjoner, fra templer til buddhistiske klostre. Sigiriya er også historisk interessant som det eldste kongedømmet i landet. Selve byen ligger i North Central Province. Dette er et populært stoppested for turister som er opptatt av arkeologi, men den utrolig vakre steinklippen med omkringliggende hager og slott bygget av kong Kasyapa ca 500 e.Kr er uansett et magisk reisemål. Her hersker det en helt spesiell stemning, forsterket av naturskjønne omgivelser og spennende historie. På vei til Sigiriya stopper vi ved Millennium Elephant Foundation, hvor du kan få nærkontakt med elefanter og lære mer om de store dyrene som er et av symbolene på Sri Lanka.
Neste overnattingssted ligger i Bentota, en berømt strandby ute på den vakre vestkysten av øya, et par timer sør for Colombo. Vi sjekker inn på Avanti Bentota Resort. Her kan du nyte både palmesus, strandliv og bølgeskvulp. Et perfekt sted for strandliv, på en strand også kjent for å ha svært rolig sjø i perioden fra november til april. Her kan du svømme, snorkel, dykke, seile, surfe og fiske. Bentota er også et yndet sted for vannsport og spennende utflukter. Med sine idylliske omgivelser er det et ypperlig sted for å slappe av, men også drive med yoga.


Dette er inkludert:

Frokost, middag samt tre lunsjer.

Dette er inkludert:
- Overnatting i dobbeltrom (i Bentota med strandutsikt)
(Enkeltrom kan bestilles mot tillegg)
– Frokost og middag, samt tre lunsjer.

– To daglige yogaøkter. En på 75 minutter, den andre 30-40 minutter. Det er frivillig å delta.

– Transport på Sri Lanka.
– Utflukter.
– Inngangsbilletter til severdigheter.
– Leie av yogamatter og -belter.
– Flyreise Oslo-Sri Lanka (t/r). Transfer fra øvrige byer i Norge kan også arrangeres.
Pris: Kun 16 400 kr per pers.


Ikke inkludert:
Reiseforsikring og visum
Snacks, shampo  og hygieneprodukter. 
Spabehandlinger
Ekstra utflukter

Kontakt: rw@silvertree.no for for mer info, eller besøk www.silvertree.no
Gruppen reiser fra Oslo 22. november og reiser hjem igjen 30. november 2018.
Begrenset antall plasser – bestill nå! 


 

 

 ​
 
 
REISE-OPPLYSNINGER

REISE/PAKKE:
ANKOMST DATO
AVREISE DATO

ANTALL REISENDE
ANNEN INFORMASJON?
INFORMASJON OM REISENDE

FORNAVN
Vennligst skriv inn navn som det vises på pass (i små bokstaver)

MELLOMNAVN
ETTERNAVN
FØDSELSDATO
EPOST
TELEFON
ADRESSE
POSTNUMMER
BY
Reise Garanti Fond RGF
Reise Garanti Fond RGF
Pacific Asia Travel Association
Silver Tree Norway  |  Sotes Gate 24, 4041 Stavanger, Norway  |  +47 908 79 714  |  info@silvertree.no