Din alt i et eksotisk butikk

Reise

Reise Garanti Fond RGF
Pacific Asia Travel Association
Pacific Asia Travel Association
shutterstock 110639927

Eksotiske strandferier

Nyt livet på noen av Sri lankas mest eksotiske strender, hvor du kan nyte sol og sjø eller ta del i variasjonen av spennende aktiviteter, eller bare slappe av under en palme. Hos vår seleksjon av strandpromenader kan du nyte alt fra herlige spabehandlinger til nydelige retter
shutterstock 168912533

Familieferier

Å reise med familien, betyr å bruke verdifull tid med de du bryr deg mest om, samtidig som du også ønsker en unik opplevelse. Vår eksotiske seleksjon av hoteller og feriesteder er laget for å passe til din familie, med uendelige aktiviteter og muligheter.
shutterstock 159963395

Ayurvedic & Spa

Ayurveda er en holistisk tilnærming til helse som er et allomfattende system for mental, fysisk og spirituell komfort. Våre Ayurveda ferier er en perfekt måte for å bli bedre kjent med deg selv, og oppleve en meditativ ro i sjelen. Disse tradisjonelle healing metodene kan hjelpe å rense kroppen og sjelen. Prøv en av våre spesialdesignede Ayurveda ferier og nå dine mål i forhold til din egen helse. 
thumb img 9984 1024

Tropiske safarireiser

Opplev nærheten av en leopard eller elefant, føl spenningen av å reise i et av de største reservatene på Sri Lanka med våre erfarne speidere. Du vil få muligheten til å overnatte i skogen, i et telt med alle fasiliteter, eller et hotell i nærheten av reservatet. 

Med mer enn 450 fuglesorter, er Sri Lanka et fascinerende reisested for å se en stor variasjon av fugler i løpet av en kort periode. Disse reisene inn i reservatene kan kombineres med andre opplevelsesreiser mens du bor på Sri Lanka i løpet av ferien din. 
shutterstock 123719383

Bryllup

Planlegg drømmebrylluppet ditt i et av våre fabelaktige strandpromenader. La våre erfarne bryllupsplanleggere hjelpe deg i hvert steg mot å skape et uforglemmelig øyeblikk. Som en partner, vil vi hjelpe deg fra A til Å. Snakk med oss. 
shutterstock 183716753

Opplevelsesreiser

Opplevelsesreiser kan bety forskjellige ting, basert på hvem du spør. Men hva enn det betyr for deg, så kan vi hjelpe. Vi har dedikerte opplevelsesguider og skreddersydde pakker. Så langt som opplevelsesreiser får, så tenker vi at vår 25 år ed erfaring gjør oss til reise eksperter. Hvis du ønsker å snakke med oss direkte, send oss en forespørsel så svarer vi umiddelbart.
shutterstock 184802726

Forretningsreiser og eventer

Det er ingenting som slår å ha forretningsreiser eller eventer i tropiske strøk. Håndtering av forretningsreisende er en tjeneste som hjelper selskaper å redusere kostnader, øke effektivitet, og maksimere reisekomfort, mens man oppfyller kravene til en forretnignsreisende. Vi skaper suksess for våre kunder, og deres medreisende ved å arbeide hardere og gå den ekstra milen. Vi ønsker å levere kvalitet og verdi i alle ledd av reisen, ved å sørge for at vår ekspertise og kunnskap øker mulighetene, sikkerheten og er kostnadsbesparende for din bedrift.
Reise Garanti Fond RGF
Reise Garanti Fond RGF
Pacific Asia Travel Association
Silver Tree Norway  |  Sotes Gate 24, 4041 Stavanger, Norway  |  +47 908 79 714  |  info@silvertree.no